"14 SAYI REHAVETE YOL AÇTI"

Türkiye’ye getirmek için Rusya'ya gittiklerini, ancak bunu başaramadıklarını söyleyen kaptan Tuğçe Canbaz, "İlk maçta elde ettiğimiz 14 sayılık avantaj bizde rehavete sebep oldu. Rakibimiz de saha ve seyirci avantajını çok iyi kullandı. Kupayı Türkiye’ye getirmeyi çok istiyorduk ama olmadı. Daha çok çalışıp önümüzdeki yıl bunu başarmak istiyoruz" dedi.

ÖZHASEKİ:"HEDEF KUPA"

Kaskispor Onursal Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, kupayı kazanmak için Kursk’a gittiklerini belirtirken şunları söyledi:

"Finalde kupayı kaybeden tüm sporcularımızı ve teknik kadroyu canı yürekten kutluyorum. Kupa, bu sene kısmet olmadı. Ama bizim için hedeften geriye gitmek yok. Her sezon daha iyisini hedefleyip çıtayı yükselteceğiz. Eksiklerimizi giderip önümüzdeki yıllarda da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. bu kupayı Türkiye’ye getireceğiz."

Kayseri’ye Kadir Has Stadyumu ve Kadir Has Spor ve Kongre Merkezi’ni kazandırırken, amaçlarının sportif başarılara katkı sağlamak olduğunu söyleyen Başkan Özhaseki, "Bundan sonra da kulüplerimizin ve sporcularımızın başarılı olması için hiç bir fedakarlıktan kaçırılmayacak" diye konuştu.