Kayseri'de oynadığı ilk maçı 69-55 kazanan Kaskispor, yarın oynayacağı finalin 2'nci maçına moralli gitti. Mavi beyazlı takımın onursal başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Rus takımını 14 sayıyla yendik. Rusya’da da olsa maça avantajlı çıkacağız. Kupayı almaları halinde oyuncularımıza özel prim vereceğiz'' dedi. Kaskispor antrenörü Ayhan Avcı ise şunları söyledi:

"Türkiye'ye Galatasaray'dan sonra ikinci bir zaferi kazandırmak istiyoruz. 'Buraya kadar kolay gelmedik. Türkiye’deki Kadınlar ligi ve Avrupa Kadınlar Kupasında aynı anda mücadele vermek elbette yorucu oldu. Ancak oyuncularımın kazanma hırsı, özellikle Avrupa kupasında çeyrek final sonrası inanılmaz performans göstermeleri bu başarıyı yakalamamızı sağladı. Şimdi Rusya’da finalin rövanşını oynayacağız. 14 sayılık fark bize yetmeyebilir. Ona göre tedbirimizi alacağız. Buraya kadar geldikten sonra kupayı almayı çok istiyoruz. Zor bir maç. Ama bugüne dek bir çok zorluğun üstesinden geldik. Bunu da başarmayı arzuluyoruz."

TUĞÇE'YE ANNE DUASI

Takım kaptanı Tugçe'nin İzmir'den gelen annesi Belgin Canbaz, kızına ve takım arkadaşlarına dua ederek başarı diledi. Kaptan Tuğçe, hareketten önce, "Kayseri’deki final maçında seyircinin inanılmaz desteği gerçekten övgüye değerdi. Bizi adeta ateşlediler. Rusya’daki rövanşı kazanacağımıza inanıyorum'' dedi.

etirdi