Hem lig hem kupada başarılı olmak isteyen başkent ekibi, titizlikle sürdürdüğü çalışmalarını bugün yapacağı son idmanla tamamlayacak.

Karşılaşma ile ilgili görüşlerini açıklayan Antrenör Veselin Vukovic, son derece dikkatli olmaları gerektiğini ifade etti. Rakiplerini iki kez çıplak gözle izleme şansı bulduğunu söyleyen deneyimli antrenör, "Rakibimiz çağdaş voleybol oynayan, kaliteli bir ekip. Voleybol da tüm sporlar gibi hata affetmez. Biz, ilk maçta aldığımız galibiyeti unuttuk, sahaya final müsabakasına çıkıyormuşuz gibi çıkacağız. Ritmimizi yakalayıp kendi oyunumuzu yansıttığımızda turu geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

SEYİRCİYE DAVET

Öte yandan, Halkbank Kulüp Menajeri Ahmet Kavaz bu karşılaşmayı kayıpsız geçerek dörtlü finale çıkmayı çok arzuladıklarını söyledi. Mücadelede işlerinin çok kolay olmadığını, dinamik bir takımla oynacaklarını anımsatan Kavaz, "Çok deneyimli antrenörlerini de hesaba katarak karşılaşmanın çetin ve seyir zevki açısından üst düzeyde geçeceğini tahmin ediyorum. Ankaralı voleyboseverleri, bu voleybol ziyafetini izlemek ve elbette bizi desteklemek üzere tribünlere bekliyoruz" diye konuştu.

Halkbank'la İstanbul Büyükşehir Belediye arasında oynanacak Teledünya Türkiye Kupası karşılaşması yarın Başkent Voleybol Salonunda saat 17:30'da başlayacak.