Bu hafta evinde Kahramanmaraş Belediyespor ile karşılaşacak olan kırmızı beyazlı ekibin Yavuz İncedal, şöyle dedi:

"Gümüşhanespor'un, sezon başında 20 yeni oyuncunun takıma dahil olması nedeniyle takım olma yolunda biraz süreye ihtiyacı vardı. Sezon başı çalışmalarımızla bir aile ortamı kurduk. Bunu başkanımız, yönetim kurulumuz, teknik heyet ve futbolcularla bize destek veren taraftarımızla başardık. Bu geçiş sürecini 2-3 haftalık bir sürede atlattık. Aldığımız galibiyetler öz güvenimizin daha da artırdı. Takım olgusunun, bütünlüğünü daha da çoğalttı. Dilerim bu ruh içerisinde lig maratonunda hedeflediğimiz seviyeye bitiririz."

Bu sezon ilk 5 içerisinde olmak istedikleri belirten İncedal, öncelikle birinciliği hedeflediklerini ifade ederken şunları söyledi:

"Her geçen gün daha iyi takım oluyoruz. Haftalık veya günlük başarıların geçici olduğunu düşünüyorum. Eğer istikrarlı bir ekip haline gelirsek, Gümüşhanespor'un önü aydınlık olur. Çalışmalarımız bu yönde sürüyor. Gümüşhanespor'da şu an müthiş bir aile ortamı var. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Kahramanmaraş Belediyespor'la aynı puandayız. Karşılaşmayı seyirci avantajımızı kullanarak kazanmak istiyoruz."


HY(TM/AÖ) FOTOĞRAF