"FUTBOL İYİ OYUNCULARLA OYNANIR"

Ergün Penbe, katıldığı bir televizyon programında açıklamalaroda bulundu. Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, İstanbul Büyükşehir Belediyepor teknik direktörü Bülent Korkmaz ve Gençlerbirliği yöneticileri ile görüştüğünü açıklayan Ergün Penbe, "Futbol iyi oyuncularla oynanır. Biz de iyi oynayacak futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz" dedi.

"HEDEFİ OLANLARLA DEVAM EDECEĞİZ"

Pendikspor maçından sonra 3 oyuncuyu kadro dışı bıraktıklarını, bazı oyuncularının da kalan haftalarda ortaya koyacakları performansa göre durumlarının belirleyeceğini ifade ederek Ergün Penbe, şöyle devam etti:

"Bana, (Sizin hedefleriniz var ama biz seninle bu hedefe yürümek istemiyoruz) desinler. O zaman alınlarından öperim. Bu takımda sanki hedef yokmuş gibi, sanki maç bitse de gitsek gibi düşünceler oluşmuş. Biz takımı bu havadan kurtarmak istiyoruz. Hedefi olanlarla yola devam edeceğim, ayak uyduramayanlar da kusura bakmasın. Herkesin kaderi kendi elinde."

ÜST DÜZEYDE ARKADAŞLIK YOK

Giresunspor’da arkadaşlık ilişkilerinin de üst düzeyde olmadığını vurgulayan Ergün Penbe, "Takımın ağabeyleri, takıma hiç sahip çıkmıyor. Bu sorumluluğu almak zorundalar. Arkadaşlığın çok üst düzeyde olduğunu düşünmüyorum. Oyuncuların özgüvenleri tamamen kaybolmuş. Tek tek bakıldığında iyi oyuncularımız var ama oynamıyor. Bize bir şey veremiyorlarsa bu da sorun yaratıyor" dedi.

"CEZA SAHASINI CEZAEVİ SANANLAR VAR"

Pendikspor maçının ardından büyük hayal kırıklığı yaşadığını ve gece uyuyamadığını dile getiren Ergün Penbe konuşmasını, "Taç atarken bile atak yiyoruz. Bizim oyuncular ceza sahasını cezaevi sanıp girmek istemiyorlar. Bir futbolcuya iki veya üç maç şans veririm ve eğer istediklerimi yapamıyorsa benim vicdanım rahat olur" diye sürdürdü.

İLK BEŞE GİRMEK İÇİN SAVAŞACAĞIZ

Giresunspor Teknik Direktörü Ergün Penbe, devre arasında istediği oyuncuları takıma kazandırabilmesi durumunda bambaşka bir Giresunspor izlettireceklerini de kaydederek şöyle konuştu:

"Futbol iyi oyuncularla oynanır. Biz de iyi oynayacak futbolcuları kadromuza dahil edeceğiz. Kredilerinin hepsini ilk yarıda kullanan bir takımız. İlk beşte kendimize yer bulmak için savaşacağız. Bunun için de takviye şart. Transferleri yaparken bir sonraki senenin planlamasını da yapmak zorundayız. Bu sene çıkamazsak, seneye mutlaka çıkmalıyız."

ÇİFT ÇALIŞMA YAPTILAR

Öte yandan hafta sonu deplasmanda Faturavizyon Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek olan Giresunspor, zorlu maçın hazırlıklarına bugün yaptığı çift idmanla devam etti. Sabah ve öğleden sonra tesislerde gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Ergün Penbe, oyuncularından daha fazla sorumluluk almalarını istedi ve uyarılarda bulundu.



HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF