Teknik Direktör Ergün Penbe gözetiminde yapılan çalışmada oyuncuların hırsılı oluşu dikkat çekti. Penbe de oyuncularını sık sık hata yapmamaları konusunda uyardı. Bir süredir sakat olan Süleyman Varlık ile Fatih Şen de çalışmalara katıldı. Teknik Direktör Penbe’nin görev vermesi halinde bu oyuncuların Sarıyer karşısında forma giyebilecekleri kaydedildi.

BASIN SÖZCÜSÜ ÖZKUL: "DEVREYE MUTLU GİRMEK İSTİYORUZ"

Giresunspor Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, takımdaki moral ve motivasyonun üst seviyede olduğunu belirterek, "Sarıyer ile deplasmanda oynayacağımız maçtan puanlarla ayrılıp devreye mutlu girmek istiyoruz" dedi. Camianın beklentilerine bugüne kadar cevap veremediklerini anlatan, bu nedenle de üzgün olduklarını dile getiren Özkul, "Puan sıralamasındaki yerimizi kendimize yakıştıramıyoruz. Bunu futbolcuların da kendilerine yakıştıramadıklarını biliyoruz. Daha üst sıralara tırmanmak için mücadele edeceksek deplasmanda oynayacağımız Sarıyer deplasmanından mutlaka istediğimiz neticeyle dönmemiz gerekiyor" diye konuştu.

ARTIK BİZ DEĞİL OYUNCULAR KONUŞACAK

Sarıyer maçında artık sahada oyuncuların konuşacağını aktaran Özkul, şunları söyledi:

"Bundan böyle artık biz değil sahada futbolcularımız konuşacak, son sözü söyleyecekler. Takımda kalmak isteyen, 'Ben Giresunspor ile yola devam etmek istiyorum' diyen futbolcular çıkar, mücadele eder ve kendilerini affettirir. Bunun açılımı da galibiyettir. Bu maçta 3 puan bekliyoruz. Hedefe gidilen yolda bazen engeller vardır. Kenetlenirsek, bu engelleri el birliği ile aşabiliriz. Futbolcularımızın da bize yardımcı olmaları lazım. Alacakları galibiyetle camianın yüreğine su serpecekler. Bu düşünce içerisinde sahaya çıkacaklarından eminim. İnşallah Sarıyer’den galibiyetle döneriz."

YÖNETİCİ KAZANCIOĞLU’NDAN TATLI MORALİ

Giresunspor Başkan Yardımcısı Mehmet Kazancıoğlu da, Sarıyer müsabakası öncesinde futbolculara tatlı jestinde bulundu. Aynı zamanda İstanbul Point Otel de yapılacak maç kampının masraflarını da karşılayacak olan Kazancıoğlu, tesislerde yapılan antrenmana baklava ile geldi. Futbolcular ise antrenman bitiminde Kazancıoğlu’nun getirdiği baklavalara adeta hücum etti.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF