Moralsiz oldukları gözlenen futbolcularına uyarılarda bulunan teknik direktör Cengiz Demir, Turgutluspor karşısında yapılan hataların tekrarlanmamasını istedi. Antrenmana sakat olan Fatih Şen, Berkan ile kaleci Mehmet Ali Tunç katılmadı.

DEPLASMANDA ALINAN SONUÇLARIN NEDENLERİ ARAŞTIRILIYOR

Basın Sözcüsü İbrahim Özkul, takımının iç sahada aldığı başarılı sonuçlara deplasman puanlarını ekleyememesinin kendilerini çok üzdüğünü belirtti, şöyle konuştu:

"Yönetim kurulu olarak bunun nedenlerini araştırıyoruz. Futbolcularımızın iyi niyetinden en ufak bir şüphemiz yok. Uyum sorununu halen üzerimizden atamadık. Ne zaman atarız bilemeyiz ama bu sorunun bir an evvel ortadan kalkması gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek ligi farklı yerlerde bitiririz."

DEMİR'LE YOLA DEVAM

Teknik direktörleri Cengiz Demir ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve çalışmaya da devam edeceklerini vurgulayan İbrahim Özkul, devre arasında transfer yapabileceklerinin izlenimini verirken şöyle konuştu:

"DEVREDE TAKVİYE YAPABİLİRİZ"

"Teknik ve oyuncu kadromuza inanıyoruz. Takımımızın kalitesinden en ufak bir şüphemiz yok. Oyuncularımızın büyük bir çoğunluğunun geçen seneki takımlarındaki maç sayılarının az oluşu en büyük dezavantajımız. Süreç bu yüzden uzuyor. Bir yerde bir arıza var. Bunu bulacağız. Biz yönetim kurulu olarak vecibelerimizi yerine getiriyoruz. Takımımızdan da görevlerini yerine getirmelerini bekliyoruz. Biraz daha bekleriz, baktık ki işler bizim istediğimiz gibi gitmiyor şartları zorlar ikinci yarı öncesinde kadromuza takviyeler yaparız. Ben oyuncularımızın Fethiyespor müsabakasından üç puan alarak kendilerini affettireceklerine inanıyorum."

HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAKLAR

Fethiyespor maçının startını bugün yaptığı antrenmanla veren Giresunspor, Bölgeseyml Amatör Ligi'nde mücadele eden Bulancak Belediyespor ile yarın hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Atatürk Stadında oynanacak hazırlık müsabakası saat 13.00’da başlayacak.



HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF