Dün akşam Bursaspor'u mağlup ederek 50. Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe'de yöneticiler Başkanvekili Nihat Özdemir, Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Cihan Kamer, Nihat Özbağ ve Serhat Çeçen; başkan Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti.

Hafta sonu yapılacak olan Seçimli Olağan Genel Kurul öncesi Başkan Aziz Yıldırım ile bir araya gelerek fikir-alışverişinde bulunduklarını ifade eden Özdemir, "Cuma günü kongre süreci başlıyor. Bir kaç yönetici arkadaşla birlikte Aziz Yıldırım'ı ziyaret ettik. Başkanla bununla ilgili görüşmeler yaptık. Fikir alış-verişinde bulunduk. Fenerbahçe'nin bütün üyelerini kongreye davet ediyoruz. Fenerbahçe'ye yakışır bir şekilde kongremizi yapacağız ve yeni yönetim kurulu görevine devam edecek" dedi.

Yönetime aday olmayacağını tekrarlayan Nihat Özdemir, bir basın mensubunun, "Aziz Yıldırım, Nihat Özdemir'i ikna eder derlerdi" şeklindeki ifadeleri üzerine, "Tabii ki her zaman. O benim öz kardeşimdir. Her zaman birlikte çalıştık ama artık gerçekten çok yoruldum. Artık genç arkadaşlarımz var, onlar görevi alabilir" şeklinde konuştu.

Özdemir ayrıca, Aziz Yıldırım'ın her zaman duruşmalarına katılacağını ve savunmalarını da yapacağını söyledi.

Aziz Yıldırım'ın Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıkları için çok mutlu olduğunu vurgulayan Özdemir, "Aziz Yıldırım memnun ve mutlu. İsterdik ki iki kupayı birden alalım ama bir tanesini aldık. Fakat bu dönemde bile tek kupayı alabilmek gerçekten Fenerbahçe camiası için bir başarıdır. 29 yıldır bu kupaya hasrettik. Allah bu sene nasip etti. Çok şükür" diye konuştu.


GH(UD/FG)