Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı kendi tesislerinde hazırlanarak geçiren Sanica Boru Elazığspor, dün yaptığı hazırlık maçında Elazığ Belediyespor'u 4-1 yendi.

Maç sonrası konuşan teknik direktör Bülent Uygun, zamana ihtiyaçları olduğunu belirterek, taraftardan sabır istedi. Takımın yetenekli futbolculardan oluştuğunu ancak bu sporcuların zamanla daha iyi bir performansa ulaşacağını ifade eden Uygun, Beşiktaş maçı öncesi taraftarları rahatlatan mesajlar verdi.

Kendisini tanıyanların, zor maçların adamı olduğunu bilmesi gerektiğine dikkat çeken Uygun, Beşiktaş maçı öncesi Sedat'ın kart cezası, Sezer'in de sakat olduğunu hatırlatarak, "İdmanlarımızda tempo her gün biraz daha fazla yükseliyor ve bu da sahaya yansıyor. Anlattığım gibi zamana ihtiyaç vardı. O zamanı değerlendiriyoruz. Çok zorlu bir maç daha var önümüzde. Elazığspor olarak yeni çıktığımız bir yerde, yani yıllardan beri şampiyonluklar almış birçok takıma karşı mücadele etmek kolay değil. 5 tane bu büyük şampiyon olmuş takımı yenersem, zaten şampiyon olurum. Bunu göremeyenin de zaten aklından şüphe ederim. Dolayısıyla zamana ihtiyaç var. Tabi ki maçlarda daha iyi oynamamız gerekiyor. Takım olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Formaya yakışır, tribündeki taraftara yakışır şekilde sahada mücadele etmemiz gerekiyor. Başarı zamanla zaten gelecektir. Merak etmesinler, bu takım bunu başaracak güçtedir. Beşiktaş maçına gelince; ben hayatım boyunca kim olursa olsun, kazanmak için sahada olan bir hocayım. Hep zor şartlarda çok önemli başarılar elde etmiş bir takıma sahip oldum. Benim takımım da o zor şartlarda, çok şeyleri başaracak bir takımdır. Taraftar zaten onun sevgisini gösteriyor. İnanıyorum ki bu takım da çok güzel şeyleri başaracaktır" diye konuştu.