Antalya'daki golf kulübü sahası PGA Sultan'da dün başlayan 'Turkish Airlines World Golf Final'de bugün iki grupta ikişer maç yapıldı. Turnuvada dünyanın en iyi golfçüleri olarak kabul edilen Tiger Woods, Rory Mcllroy, Charl Schwartzel, Lee Westwood, Hunter Mahan, Matt Kucha, Justin Rose ve Webb Simpson yer alırken grup müsabakalarının ikinci gününde ikinci karşılaşmalar tamamlandı.

Turnuvada, ikinci maçlar sona ererken 1'inci grupta 2 puanla lider olan Charl Schwartzel ilk gün 'Golfün Sultanı' Tiger Woods karşısında aldığı galibiyetin ardından bugün de Rory Mcllroy'u yendi. Grupta 1'er puanlı Tiger Woods ikinci, Matt Kuchar ise üçüncü sırada yer alıyor.

İkinci grupta ise Justin Rose, ilk gün Hunter Mahan'ı, bugün de Lee Westwoord'ü yenerek iki puanla lider durumda. Grubun ikincisi Webb Simpson ilk gün Lee Weswoord'a karşı yenilmişti ve bugün de Hunter Mahan'ı yenerek 1 puan kazandı. Üçüncü sıradaki Lee Westwoord ise dünkü karşılaşmada Simpson karşısında aldığı bir puanla üçüncü sırada yer alıyor. Bu grupta iki maçında da kaybeden Hunter Mahan son sırada.

Birinci grubun lideri Charl Schwartzel, ikinci grubun lideri Justin Rose olurken 18 delikli sahada öğleden sonra devam edecek grup maçları yağmur nedeniyle yarına ertelendi.



MÇ(SU/BT)