Zirve yarışında yeniden umutlanan Çaykur Rizespor, istediği taraftar desteğini arkasında göremiyor. Buna dikkat çekmek isteyen ve oynanan son Kartalspor maçında attığı 2’inci golden sonra tribünlere doğru yönelen Jallow’un hareketine teknik direktör Giray Bulak açıklık getirdi.

Bulak, taraftar desteğinin yeterince olmamasının kendilerini üzdüğünü belirterek, “İlk iki şansımız oldukça yüksek. Kalan 7 maçın 4’ünü sahamızda oynayacağız. Ciddi anlamda taraftar desteği görürsek hedefimize ulaşamamamız için hiçbir engel yok. Ancak taraftarların desteğini göremiyoruz. Son maçta Jallow, attığı 2’inci golden sonra sevinerek tribünlere koştu. Ancak tribünler boştu ve Jallow, 'Nerede bu taraftar?' diye sorarcasına bir hareket yaptı. Gol atıyorsunuz ama o gol sevincini yaşayamıyorsunuz. Çünkü tribünler boş ve taraftar desteği istenildiği gibi değil. Kalan haftalarda taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Çaykur Rizespor’u attıkları toplamda 28 golle sırtlayan Severin Bikoko ve Osuman Jallow, gol krallığı yarışında da ilk iki sırada yer alıyor. Bikoko 15 golle ilk sırada, Jallow ise 13 golle ikinci sırada yer alıyor.