Torku Konyaspor’un ligin önemli takımlarından biri olduğunu ifade eden Engin Korukır, şöyle devam etti:

"1-0`lık mağlubiyetten kurtularak galip gelmemiz önemliydi. Çok önemli bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Rakibimizin de bizim de net pozisyonlarımız vardı. Erken yediğimiz gol moral bozukluğu yaratmadı, Aksine maça asıldık."

Hırslı ve mücadeleyi seven bir ekip olduklarının altını çizen Engin Korukır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu kadar erken gol beklemiyorduk. Ama oyuna kısa sürede konsantre olduk ve Uche’nin zor pozisyonda geri çıkardığı topu Kenan filelere gönderdi. İlk yarıda aradığımız golü bulmamız bizim için iyi oldu. İkinci yarıya Konyaspor iyi başladı. Topa daha fazla hakim olan bizdik. Golümüzün gelmesiyle rakibimiz üzerimize daha fazla gelmek istedi. Zamanında yaptığımız müdahalelerle rakibimize gol pozisyonu vermedik. 3'üncü golü bulmamız ile rakibimiz düştü ve oyun hakimiyetini elimize aldık. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum."

"LİDERLİK MAÇIMIZ"

Cumartesi günü Kayseri Erciyesspor’u ağırlayacaklarını da sözlerine ekleyen Engin Korukır, son olarak şurnları söyledi:

"Zirvede yer alan iki takımın mücadelesi çok zevkli ve çekişmeli geçecek. Evimizde oynayacağımız liderlik maçını mutlaka kazanmak zorundayız. 10’uncu haftada liderlik koltuğunu rahat bir şekilde oturmak istiyoruz. Bu maç bizim için önemli, Konya deplasmanından aldığımız 3 puan yolumuzu açtı, futbolcularımı kutluyorum."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF