Ligde heyecanın her geçen hafta yükseldiğini belirterek artık telafisi olmayan haftaların başladığını söyleyen Ferah, kendi sahalarında yaşadıkları puan kayıpları nedeniyle zirveden uzaklaştıklarını ancak son haftalardaki çıkış ile Süper Lig şanslarını artırdıklarını kaydetti. 

Ferah, “İç saha maçlarında çok puan kaybettik. Ancak son iki haftada iç sahadaki şanssızlığımızı kırarak Kartalspor ve Karşıyaka maçlarında galip geldik. Şimdi önümüzde Sakaryaspor maçı var. Bu hafta rakiplerimizin birbirleri ile yapacakları karşılaşmaları da göz önüne alırsak alacağımız 3 puan bize çok büyük bir avantaj sağlayacak. Maçlar artık çok zor. Ancak inancımız tam. Kalan 5 maçın 3'ünü içeride oynayacağız. Artık taraftarımızı iç saha, dış saha ayırımı yapmadan, geçmiş haftaları unutarak yanımızda görmek istiyoruz. Sakarya maçını taraftarın desteği ile kazanacağız. Bu takım taraftarının gücü ile bu işi başaracaktır” dedi.

Ç.RİZESPOR, CENTİLMEN LİGDE ZİRVEYİ ZORLUYOR

Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından bu yıl uygulamaya konan 1 milyon lira para ödüllü Centilmen Lig'de 31 puanla Güngörenspor ile zirveyi paylaşan Çaykur Rizespor, kalan son haftalarda futbolcuların kart görmeleri ile saha içi ve dışı olayları asgari düzeyde yaşaması halinde ligi şampiyon olarak tamamlamayı hedefliyor. Çaykur Rizespor, Centilmen Ligi'ni 1’inci tamamlaması halinde 1 milyon lirayı kasasında görecek. Çaykur Rizesporlu yöneticiler, futbolcu ve tarafları bu yönde uyararak ligin en centilmeni olarak sezonu tamamlamak istediklerini belirttiler. 


MK(TM/Aİ)