"MAÇA ÇOK HIRSLI BAŞLADIK"

Ömer Erdoğan, yerel bir televizyon kanalında yayınlanan spor programına telefonla bağlanarak sorulara cevap verdi. Trabzonspor maçında galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Ömer, şöyle devam etti:

"Hocamız bizi maça hazırlarken Bursaspor'un tarihinde Trabzon deplasmanında galip gelemediğini defalarca anlattı. Bu yüzden de karşılaşmaya çok hırslı başladık. Böyle güzel bir galibiyetle bitirmemiz de bizim için çok önemli."

"SAVUNMA EN UÇTAN BAŞLAR"

Zaman zaman her futbolcuda bireysel anlamda performans düşüklüğü, konsantrasyon ve özgüven eksikliğinin olabildiğini belirten kaptan Ömer, şöyle konuştu:

"Biz İbrahim ile ilk defa yan yana oynamıyoruz. O konuda ben uyum sorunu olduğunu düşünmüyorum. Bireysel anlamda eleştiri olmaması gerekiyor. Takım savunması en öndeki oyuncudan, hücum da kaleciden başlıyor. Burada galip geldiğimizde sırf golü atan ve attıran arkadaş ön palana çıkarsa diğer arkadaşların hakkını yemiş oluruz. Mağlup olduğumuzda da kaleci ve savunma oyuncusunu eleştirirsek, yine aynı şekilde onlara yüklenmiş oluruz."

"BENİM DE DUYGULARIM VAR"

Sezona istediği şekilde başlayamadığını, bunun nedenlerini de hep kendisinde aradığını belirten tecrübeli futbolcu, bu konuda şöyle dedi:

"Belki sezon başı özgüven eksikliği yaşadım. Formayı ilk başta giyemedim, sonra da iyi bir başlangıç yapamadım. Onun verdiği üzüntü olabilir. Düşüş yaşadım. Ne kadar yaş olarak belli bir yere gelsem de ben de insanım. Benim de duygularım var. Bazı insanlar kötü şeyleri çabuk atlatıyor ama ben üzüntülerimi fazlasıyla yaşıyorum. Birkaç maç peş peşe performans düşüklüğü nedeniyle üzerimde bir şanssızlık ve özgüven kaybı vardı. O dönemde istemediğimiz sonuçları da alınca mağlubiyetlerde ilk planda defans oyuncuları ön plana çıktı. Son iki üç maçtır daha düzgün takım savunmasını yapmaya başladık. En uçta oynayan oyuncudan kaleciye kadar herkesin payı var."

"TAKIM İÇİNDE SIKINTI YOK"

Takım içinde hiçbir zaman problem olmadığını dile getiren Ömer Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Antrenman içinde bile problem olduğunu, tartışma yaşandığını hiç görmedim. Maalesef Ozan arkadaşımızla ilgili kendisinin bazı hataları oldu ama onun adına ve kulübün adına konuşmak bana yakışmaz. Ama onun dışında hiçbir sıkıntı olmadı. İdmanlarda herkes birbirine çok saygılı. Takım içinde arkadaşlık çok güzel. Yabancılar ve yerliler arasında sıkıntı yok. Gruplaşma durumu da söz konusu değil. Zaman zaman dedikodular çıkıyor ama bunlar doğru değil, kabul etmiyorum. Takım kaptanı olarak takımın içinde sıkıntı olmadığını karakterli arkadaşlarımızın olduğunu söyleyebilirim."

"OZAN'I ARADIM"

Ozan İpek'in kadro dışı kalmasının ardından kendisini konuşmak için aradığını ancak telefona çıkmadığını belirten Ömer, şöyle devam etti:

"Ozan'ı aradım. Telefona arkadaşı çıktı. Geriye dönmeyince de daha fazla üstelemedim. Zor bir dönem geçiriyor. Onunla ilgili bir yorum yapmak, benim için doğru olmaz. İnşallah kendisi için de hayırlısı olur. Ozan kardeşimiz belki son dönemlerde şanssız anıldı ama ondan önce kulübümüze çok güzel katkılar sağladı. Başarılı dönemler yaşadı. Bundan sonra da inşalah kendisi hakkında en hayırlısı neyse o olur."

"BU YILIN TADINI ÇIKARMAK İSTİYORUM"

Kayserispor menajeri Süleyman Hurma'nın teknik direktörleri Şota'nın ayrılmasının ardından teknik direktörlük için kendisinin ismini vermesini de değerlendiren kaptan Ömer, şunları söyledi:

"Sağolsun Süleyman Hurma benimle ilgili çok güzel sözler ifade ediyor. O da beni uzun dönemdir takip ediyor. Malatyaspor'dan Bursaspor'a gelmeden önce Kayserispor'da Ertuğrul hocamız görev alırken de gündemdeydim ama Bursaspor'u tercih etmiştim. Süleyman ağabeyin ne kadar esprili olduğunu herkes söyler. Futbol oynarken bana bu ilgiyi göstermesi sevindirici ama benim ilk hedefim ilk amacım futbolu bıraktıktan sonra yeni bir mesleğe adım atmak için Bursaspor'da görev almak istiyorum. Sırf benim isteğimle olacak birşey değil. Bu senenin zevkini yaşamak, tadını çıkarmak istiyorum. Kulübüm bana imkan tanırsa değerlendirmek isterim. Sevdiğim ve sevildiğim bir yerde çalışmaktan daha güzel bir şey var mı. Hayallarim böyle ama her şey de bir hayır vardır, diye bakıyorum. Önce sezonu bitirelim."


EK(İA/AÖ)