Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, Sivasspor maçında taraftarın yüzde 50'lik dilimin tamamını doldurması gerektiğini söyledi. Önlerinde çok zorlu bir süreç olduğunu belirten Kamat, "Ligde Antalya'dan 3 puan alıp Sivasspor maçına odaklanacağız. Futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Çok azimliler. Bunu Fenerbahçe maçında da gösterdiler. Önemli olan istemek. Biz bunu bilincindeyiz ve elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

DESTEKLERİNE İHTİYACIMIZ VAR

Sivasspor ile Türkiye Kupası maçının Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacağının hatırlatılması üzerine Kamat şunları söyledi:

"Biz İstanbul'un Anadolu tarafını istedik. Çünkü bu şehirde Sivas'ın ciddi bir potansiyeli var. Ben tarafsız saha olduğunu da düşünmüyorum. Ancak taraftarımız Anadolu yakasına daha rahat gidip, geleceklerdir. Onların desteğine çok ihtiyacımız var. Bize ayrılan yüzde 50'lik kapasiteyi mutlaka doldurmalılar. Bu kulvarda da çok iddialıyız. Herkesi yenecek güçteyiz."

HER FUTBOLCUNUN HAYALİ

Transferler ilgili bir gelişmenin olmadığını belirten Kamat, "Menejerlerler kendi aralarında görüşüyor olabilir. Her futbolcunun hayali Bursaspor gibi güçlü bir takımda oynamak. Hem sportik hem de maddi açıdan önemli bir kulübümüz. Diğer kulüplerde ödemeleri görüyoruz. Biz futbolcuları hiç mağdur etmedik, etmeyizde. Hem teknik, hem de mali açıdan uyan oyuncularla görüşür transfer yapabiliriz. Ancak oturup transfer konuşmadık bile" ifadelerini kullandı.



EK(İA/SS)