Yeni sezonda takıma takviye yapmak isteyen Bursaspor'da yönetim, kongre öncesinde görüştüğü isimleri sır gibi saklasa da adaylar ortaya çıkmaya başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın verdiği rapor doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil beyazlı ekip, Eskişehirspor'un 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Veysel Sarı için görüşmelere başladı. Geride kalan sezonda özellikle ön libero mevkiinde sıkıntı yaşayan teknik direktör Sağlam'ın, Veysel'i ısrarla kadroda görmek istediği belirtilirken, 2014 yılında sözleşmesi bitecek olan yetenekli futbolcu için yeşil beyazlı yönetimin bonservis konusunda Eskişehirspor ile anlaşmaya çalıştığı öğrenildi.

TALİBİ ÇOK

2011-12 sezonunda Süper Lig, Süper Final Avrupa Grubu ve Türkiye Kupası'nda 39 maçta oynayan ve 3 bin 194 dakika forma giyen Veysel, 5 gol 4 asist yaptı. Yetenekli orta saha oyuncusu için Fenerbahçe ile Avrupa'dan bir kaç kulübün daha devrede olduğu belirtildi.

VEYSEL OLMAZSA HOLMEN

Bursaspor'un, ön libero olarak ilk tercihinin Veysel Sarı'dan yana olduğu, bu transferin olumsuz sonuçlanması halinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyesporlu Samuel Holmen'e yöneleceği öğrenildi. Bu sezon 33 maçta forma giyen Holmen 6 gole imza attı.


EK(İA/Aİ)