Tartışan 2 oyuncuyu saha içinde kaptan İbrahim Öztürk ayırırken teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da yedek kulübesinden olaya tepki gösterdiği dikkati çekti. İki maçtır yaşanan problemin futbolcuların arasındaki pas alışverişinden kaynaklandığı öğrenildi.

SAĞLAM: "ÖNLEMLERİMİZİ ALACAĞIZ"

Futbolcularıyla konuştuğunu ve gerekli önlemleri alacaklarını ifade eden teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yaşananların hoş olmadığını söyledi. Olayın uzatılması ile dışarıya takım içindeki disiplin konusunda olumsuz mesaj verdiğini sözlerine ekleyen Ertuğrul Sağlam, şöyle devam etti:

"Futbolun içinde var ama olayın uzatılması ve dışarıya karşı takım içindeki disiplin konusunda olumsuz mesajlar vermesi konusunda hoş bir konu değil. Bunları düzeltmemiz lazım. Bursaspor takımı, bundan önceki dönemlerde de, takım içini disiplini üst seviyede olan ve bu anlayışıyla da örnek gösterilen ekipti. Arkadaşlarımızı uyaracağız. Bir daha olmamasını isteyeceğiz. Bu bir takım adına, yöneten insan adına hoş bir durum değil. Bundan sonraki dönemde olmaması adına önlemlerimizi alacağız."

TARAFTARLARI:"KANGRENE DÖNÜŞMEDEN NEŞTERİ VURUN"

Bursasporlu taraftarlar ise takım içindeki soruna çözüm bulunmasını istedi. Ertuğrul Sağlam’ın gelişiyle birlikte yakalanan başarıların altındaki en önemli etken olan takım ruhunun eridiğini söyleyen taraftarlar, şu görüşleri savundular:

"Ankara’da Elazığspor ile oynadığımız maçta patlak veren saha içindeki tartışma krizi, bu kez de Sivas deplasmanında görüldü. Bursaspor, kimsenin babasının çiftliği olmadığı gibi, bir kaç futbolcunun saha içindeki hırs ve ihtiraslarına göz yumacak kadar küçük düşürülmemeli. Eğer takımda Bursaspor formasının ağırlığını hissedemeyen, değerini hala anlayamamış isimler varsa, yönetim kurulu ve teknik kadro çok geç olmadan, cesaretli kararlar ile sorun kangrene dönüşmeden neşteri vurmalıdır."


EK(İA/AÖ)