G.Saray'ın gol makinesi Burak Yılmaz İBB maçı sonrası GS TV'ye önemli açıklamalarda bulundu.

Formunun zirvesinde olan yıldız forvet şöyle konuştu:

 ''Bugün biraz yorucuydu 3 günde bir maç oynadık ve fizik olarak zorlandık. Ben kendim biraz fazla yoruldum. Ancak bugün önemli olan kazanmaktı. Ligi de elimizde tutmak istiyoruz. İlk devre işi bitirdik. Golleri Allah bana nasip etti, ben de ayrı mutluyum. Bütün takım arkadaşlarıma ve hocalarıma teşekkür ediyorum. Hepsinin katkısı var. İyi bir takım olma yolunda ilerliyoruz. Çarşamba da önemli bir maça çıkacağız. İnşallah iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

'BEN UKALA DEĞİLİM!'

Burak: O kadar ukala değilim

Galatasaray'ın yıldızı Burak Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ardından ilginç açıklamalarda bulundu



''Herkes beni C.Ronaldo ile karşılaştırıyor. Ancak ne ben ne de takım arkadaşlarım böyle bir kıyaslama yapıyoruz. O çok büyük bir yıldız. Kendimi Ronaldo ile kıyaslamam. Ben öyle bir ukalalık yapmıyorum. O dünyanın en büyük futbolcularından biri. Öyle büyük bir yıldızın yaptıklarını benim de yapıyor olmam, biraz olsun onunla yarışıyor olmam bana gurur veriyor. Ona karşı oynayacağım için de ayrı bir heyecan yaşıyorum'' ifadelerini kullandı.

'ELENİRSEK KİMSE ÜZÜLMESİN'

''Elenirsek kimse üzülmesin. Bizim hedefimiz Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmaktı. Biz onun üzerine çıktık ve Schalke'yi eleyerek çeyrek finale yükseldik. Şimdi Madrid karşısında çıkıp herşeyi yapacağız. Ancak elenirsek kimse üzülmesin, bugüne kadar yaşadığımız başarıların gururunu yaşayalım. Herkesin duası bizle olsun. İnşallah iyi olur.''