ALTINSAY'IN, FUTBOL KOMİTESİ İLE FİKİR AYRILIKLARI YAŞADIĞI İÇİN İSTİFA ETTİĞİ ÖĞRENİLDİ


SİYAH BEYAZLI KULÜBÜN İCRA KURULU BAŞKANI CEM BİLGE: "BUGÜN BAŞKANIMIZ FİKRET ORMAN VE FUTBOL KOMİTEMİZ İBRAHİM ALTINSAY'IN İSTİFASINI KABUL ETTİ


"BEN ŞAHSİ OLARAK İSTİFA ETMEMESİ TARAFTARIYDIM. KENDİSİ BEŞİKTAŞ'A ÇOK KATKI SAĞLAYACAK BİR İSİMDİ"


ÖVÜNC ÖZDEM/İSTANBUL,


Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın göreve gelmesinin ardından yönetim kuruluna dahil olmayan ancak fahri olarak Futbol Komitesi için çalışmalar yapan İbrahim Altınsay, görevinden istifa etti.



Altınsay'ın bugün istifasını Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine sunduğu ve kabul edildiği öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan siyah-beyazlı kulübün İcra Kurulu Başkanı Cem Bilge, Altınsay'ın istifasına üzüldüğünü, hatta şahsi olarak kendisinin istifayı kabul etmediğini belirterek, şunları söyledi:



"Sayın İbrahim Altınsay bugün yönetim kurulumuza istifa edeceğini iletti. Fikir ayrılıkları yaşadığını ve bu yüzden görevinden ayrılmak istediğini dile getirdi. Başkanımız Fikret Orman ve Futbol Komitesi istifayı kabul etti. Ancak ben şahsi olarak istifa etmemesi taraftarıydım. Kendisi Beşiktaş'a çok katkı sağlayacak bir isimdi. Başkanımız ve Futbol Komitemiz istifayı kabul ettiği için İbrahim Altınsay artık Futbol Komitesi için görev yapmayacak."


ÖÖ