Özdilek, önümüzdeki Çarşamba günü Trabzonspor ile kupa maçı oynayacaklarını hatırlatarak, güçlü rakiplerini kupadan elemek istediklerini sözlerine ekledi.

Kırmızı beyazlı futbolcu Ömer Çatkıç ise, iki takım içinde çok önemli bir maça çıktıklarını söyleyerek, "Bizim kümede kalma açısından ve ilk 8 için stratejik bir maçtı. İki takımda çok net pozisyona giremedik. Ama alınan puan yine de değerlidir. İnşallah önümüzdeki hafta Ankaragücü maçını kazanıp, Süper Lig'de kalma yolunda önemli bir adım atacağımıza inanıyorum" dedi.

Emrah Başsan ise 1 puan aldıkları için sevinmeleri gerektiğini belirterek, "Neticede iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Herkesi kutlamak lazım. Herkes, elinden gelen en iyi çabayı gösterdi. Neticede 1 puan 1 puandır" diye konuştu.

ERSUN YENAL: SKORSUZ MAÇ KEYİFSİZ OLUYOR

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yenal da maçtan sonra yaptığı açıklamada, Antalyaspor'un ligdeki durumu ve kendilerinin pozisyonunun maçı önemli kıldığına dikkat çekerek, "Biz çok soğuk bir yerden geliyoruz. Burada futbolcularımız güneşlenmekten pozisyona giremediler. Sezonun en verimsiz maçını oynadık diyebilirim. Skorsuz maç keyifsiz oluyor. Pozisyon olmayınca keyifsizlik daha artıyor. Bundan sonra rakiplerin alacağı sonuçlar önemli. Çarşamba günü kupada sonuca gitmeye çalışan bir takım olacağız. Bu tempomuz lig sonuna kadar devam edecek. Bu şekilde bir maç oynamamalıyız. Daha pozitif ve canlı oynamalıyız. Bunu yapacak kalitede oyuncularımız var. Antalyaspor'a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Kırmızı siyahlı futbolcu Diego Angelo ise Antalyaspor açısından zor maç olduğunu ifade ederek, "Kazanmaya ihtiyaçları vardı. Defansif anlamda çok iyiydik. Bundan sonra ilk 8 için önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

Bülent Ertuğrul ise, Antalya'ya gelirken kazanma adına geldiklerine vurgu yaparak, "İstediğimiz oyunu zaman zaman sahaya yansıttık. Çok sert bir maç oldu. Kazanamıyorsan, kaybetmemek prensibi bu maçta da önemliydi. Eskişehirspor ilk 8 içinde olacaktır ve kupada da final oynayacaktır" diye konuştu.

MAÇ NOTLARINA EK

Medical Park Antalyaspor- Eskişehirspor karşılaşmasını Antalya protokolünün büyük bölümü izledi. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ilçe ve belde belediye başkanları tribündeki yerini aldı. 7724 kapasiteli Mardan Antalyaspor Stadı'ndaki maçı 3727 biletli izleyici seyretti.