Hamza Hamzaoğlu, “İstediğimiz gibi başladık ve öne geçtik. Ancak çok gereksiz bir gol yedik. Yanlış bir faul ve sonrasında Kuyt’ı boş bıraktık. Selçuk’un golüyle de geriye düştükten sonra Fenerbahçe gibi bir rakibe iki gol atmak kolay değil. Maçın sonuna kadar elimizden geleni yaptık” dedi.

Hamzaoğlu, sarı-lacivertli rakipleri önünde başa baş bir oyun oynadıklarını ekleyerek, “Kontrataklarla onlara zor anlar yaşattık. Hakemlerin takdir haklarının rakipten yana kullandığını düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim, ancak hakemler biraz daha dikkatli olsa oyun farklı gelişebilirdi” diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, çok ihtiyaç duydukları bir galibiyet aldıklarını söyledi. "Görünen o ki maça damgasını vuracak olan konu, oyunun son 3-4 dakikalık periyodu olacak” diyen Kocaman, "Genel olarak işi hep buralarda yaşıyoruz. Çok puan kaybımız oldu. Fenerbahçe standartlarının üzerinde kayıplar verdik. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Müsabaka da ters başladı ve gol yedik. Zaten bu aralar başımızdan terslik eksik olmuyor. Ancak takım hemen reaksiyon verdi. İkinci yarıda esas kritik olan üçüncü golü bulmaktı. Son paslarda ve son vuruşlarda isabet kaydedemedik” dedi.

Takımın ikinci yarıdaki etkisiz futbolunu, skoru korumaya ihtiyaç duymalarına bağlayan tecrübeli teknik adam “Tam toparlanmaya başlamışken Antalya mağlubiyeti hem beni hem futbolcularımı psikolojik olarak geriye çekti. Akhisar maçı kazanılmalıydı. Neticede rakip bir Süper Lig takımı ve Süper Lig takımları kendi sahalarında oyunu forse etmeye çalışıyor. Önemli bir üç puanı aldık. Artık önce Limasol sonrasında Ordu’yla oynayacağımız maçları düşüneceğiz” diye konuştu.

 

MHÖ (RT)