Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin 7. Olağan Bilecik Kongresinde açıklamalarda bulundu.

 "Türkiye’de şu anda maalesef adalet olmadığı için yurt dışına giden 100 milyarlarca dolar yatırım parası var" ifadelerini kullanan Karamollaoğlu, "Bakın 100 milyarlar diyorum. Niye, çünkü yarın benim hanıma burada el konulabilir, hakkımı savunamam diye endişe ediyorlar. Şu anda Türkiye’den üniversitelerden mezun olup, hakikaten bu ülkeye fikren büyük katkı sağlayacak beyinler yurt dışına gidiyor. Niye? Çünkü kendisine kimse itibar etmiyor. ‘Sus’ diyorlar sana. Bir fikir üretmeye, bir fikir ortaya koymaya kalksa, senin bu dediğin zaten bilmem neyin mantığı…" şeklinde konuştu.

"FETÖ'NÜN TEMELİ AKP'NİN İÇİNDE ZATEN"

Karamollaoğlu, "Ciddi bir araştırma yapılsın herkes görecek ki, FETÖ’nün temeli AKP'nin içinde zaten" ifadeleri salonda ıslıkların ve alkışların kopmasına neden oldu. Karamollaoğlu, "Bu FETÖ denen şeyi ortaya kim çıkardı Allah aşkına. Bütün adalet mekanizmasını bunlara kim teslim etti. Emniyeti kim bunlara teslim etti. Ordunun üst kademelerinde belli bir noktaya gelmelerini kim sağladı. Siz sağladınız. İnsanda biraz insaf olur" sözlerini sarf etti.

"AKIL ALIR GİBİ DEĞİL"

Temel Karamollaoğlu, AKP iktidarının Doğu Türkistan'da yaşananlara 'zulüm değil, hizmet' diye tanımladığını hatırlatarak, "Ama benim en çok garibime giden, yahu yani akıl alır gibi değil…Tescilli solcu ve komünistler şu anda bu hükümetin, sayın cumhurbaşkanının başdanışmanları oldu. Gel de çık bu işin içinden. Bir taraftan başka bir Türkü, Müslümanlık Türküsü söylüyor. Öbür taraftan da başdanışmanları bunlar. Ha demek ki sen çok farklı fikirlerdeki insanları bir araya getirebiliyorsun. Ee? Ama bazen bir de bakıyoruz ki Doğu Türkistan’da yapılan zulmü, abartarak ‘yahu bu zulüm değil, bunlara yapılan hizmet, hizmet, zulüm diye takdim edilir mi’ diye bizim karşımıza çıkıyorlar. Allah’tan korkun. Tabii Allah korkusu olmadığı için bunu desek de bir fayda sağlamaz. Maalesef. Olmaz arkadaş. Bu ülke böyle yönetilmez. Bu ülkeyi sizler, bu ülkeye gönül vermiş milli görüşçüler bu ülkeyi ayağa kaldıracak" dedi.(Kaynak: Odatv)