Çıplak yaşam 'Das nackte leben' tiyatro oyunu, 19, 20 ve 21 Mart tarihlerinde, sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Hamburg Kültür ve Medya Dairesi'nin 'Hamburger Behörde für Kultur und Medien' desteğiyle, Hamburg Lichthof Tiyatrosunda sahnelenecek oyun röportaj temelli olacak.

Röportaj temelli oyun

'Direnişte Kürt kadınları' konulu röportaj temelli oyun 19, 20 ve 21 Mart tarihlerinde Almanca olarak sanatseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.

Hamburg Kültür ve Medya Dairesi'nin 'Hamburger Behörde für Kultur und Medien' desteğiyle Hamburg Lichthof Tiyatro sahnesinde izleyicileri ile buluşacak oyunda, Türkiye’deki cezaevlerinde yaşanan tutsaklık ve işkencelerle başetmeye çalışan beş Kürt kadının hikayesi insan hakları, LGBT hakları, kadın hakları, muhalif politikacı, sanatçı ve gazetecilerin de durumları ele alınarak aktarılıyor.

Serfinaz Vural tarafından yazılan oyunun biletleri ise online olarak www.lichthof-theater.de/programm/das-nackte-leben/ internet sitesinden 5 Euro'ya temin edilebilir. (Foto: Melanie Bohn)