Alman özel TV kanalı RTL'in 'Gelin aranıyor' programına damat adayı olarak Rene sahte isimli Simon Steinhorst ile Robin isimli babası rolündeki Andreas Schneiders adlı sinema oyuncusu başvuru sonrası kabul edildi.

Kiralanan evde önceden hazırlanan gizli kamerayla oyuncularla RTL ekibi arasındaki tüm konuşmalar kayda alındı. Rene sahte isimli sinema oyuncusu
Simon Steinhorst, rol gereği bugüne kadar hiç kız arkadaşının olmadığı için prorgama başvurduğunu açıkladı.

GÜNLÜK ÜCRET OLARAK 5 AVRO VERİLECEĞİ İMZALATILDI

Başvuru formunda alkol kullanıyor musunuz? şeklindeki soru için, "hayır" şıkkı işaretlendi. Sözlü olarak ise, sadece 6-7 bira içiyorum yanıtı ekrana yansıtıldı. Bir ay sürecek çekimler boyunca günlük 5, ayda 150 avro ücret verileceği anlaşma formunda imzalatıldı.

Böhmermann'ın önceki akşam skandalı ZDF'teki "Neo Magazin Royale" şovda ekrana getirmesi sonucu RTL, kamuoyundan özür dilemek zorunda kaldı.



Almanya iki gündür Böhmermann'in bu başarılı yayınını tartışıyor. 4 haftadır ortalıkta görünmeyen 'Böhmermann bu kez kimi kurban seçti' çok merak edilecek sorusunun boşuna olmadığına yer verildi.

Böhmermann'in saat 20:15'te sunduğu "Neo Magazin Royale" şovun 650 bin kişi tarafından izlenerek yeni bir rekora imza atıldığı açıklandı.

RTL'de ilgili bölüm şefi Tom Sänger skandala yolaçan program yöneticisi Vera Int-Veen ve ekibinin görevden el çektirildiğini ve 'Gelin aranıyor' programının yeni bir ekiple devam edeceğini açıkladı.