SPOR KULÜBÜNDE TANIŞIP DEFİLEDE YAKINLAŞTILAR

Lübeck Türk Veliler Birliği Başkanı Müjgan Yaraşık- Yalçın Yaraşık çiftinin kızları olan Miray, Deutsche Bank'ta çalışıyor..Mankenlik de yapmış..23 yaşında.. Aslen İzmirli.. Alman damat Timm Rickhoff ise Lübeckli ve bir telefon şirketinde görev yapıyor..29 yaşında..


Sazların,davulların çalındığı, halayların çekildiği, dev pastanın kesildiği ve zengin takı törenli muhteşem bir düğünle evlenen bu mutlu çift, Lübeck Türkspor kulübünde tanıştıktan sonra, daha sonraları bir defilede yakınlaşıp evlilikte karar kıldılar. Tabii ki önce kına gecesi ve nişan, ardından da nikah ve dillere destan bir düğünle noktalanmış oldu bu mutlu tanışma..         

Düğüne katılan dernek temsilcileri ve işadamları:
Lübecker Nachrichten ve Ost See Gazetesinin genel müdürü Thomas Ehlers,
Lübeck İşverenler Derneği başkanı Murat Şimşek, Lübeck Fatih Camii yönetiminden Erkan Güneş, Lübeck Ülkübir Derneği Başkanı Mustafa Kekilli ve yönetim kurulu üyeleri, Eski Lübeck Belediye başkanı ve Eğitim Senatörü Heinz Lund,Schleswig-Holstein yabancılar danışmanı Özlem Ünsal,
VFB Lübeck takımının Antrenörü Serkan Rinal, Veliler Birliği Yönetim kurulu üyeleri..

Bu unutulmaz düğünün bitiminde çok mutlu oldukları gözlenen Baraşık ve Rickhoff aileleri, organizeyi başarıyla gerçekleştiren 1001 Gece sahibi Hüseyin Haşlaman'a  teşekkürlerini belirttiler.

Avrupa Postası olarak biz de genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyoruz.


Haber ve Fotoğraflar:Kadir Taçgın