Alanya'nın Kargıcak Beldesi'nde hizmet veren 5 yıldızlı Utopia World De Luxe Otel'in yönetimi, çalışanların motivasyonunu sağlamak amacıyla her yıl değişik bir aktivite düzenliyor. Bu yaz sezonunda ise otel çalışanlarının izinli günlerini aileleriyle birlikte su parkında geçirmelerine imkan sağlandı. 1138 yatak kapasiteli otelde çalışan 384 personel, yaz sezonu boyunca izinli günlerinde otel bünyesindeki su parkında düzenlenen aktivitelerden tatilcilerle birlikte ücretsiz olarak yararlanabiliyor. Çalıştıkları otelde tatil yapan turistlerle aynı bardan ücretsiz içecek alan otel personeli, rafting, dalga havuzu ve kaydırakları kullanarak eğlenceli bir gün geçiriyor.

Misafir memnuniyeti kadar personel memnuniyetinin de kendileri için önemli olduğunu belirten Utopia World De Luxe Otel Halka İlişkiler Müdürü Aycan Özdemir, "Onların motivasyonu için geleneksel hale getirdiğimiz etkinliklerden biri de su parkı oldu. Umarım aileleriyle birlikte iyi vakit geçirirler" dedi.

Otelde barmenlik yapan Burhan Özlü ise barbekü, doğum günü ve sportif faaliyetler gibi aktivitelerin personele artı motivasyon olduğunu kaydetti. Özlü, "Değişik tesislerde çalıştım ancak bugüne kadar personel için bu tür aktiviteler düzenlendiğini görmedim. Su parkında bardan içecek isterken çekindiğimiz de oluyor ancak otel yönetiminin bize olan yaklaşımı sayesinde rahatlıyoruz ve güzel vakit geçiriyoruz. Bu tür aktiviteler personelin daha fazla özveriyle çalışmasını sağlıyor. Burada tam anlamıyla bir aile ortamı var" diye konuştu.