Geçen cuma günü merkez Yüreğir İlçesi Ulubatlı Hasan mahallesi 2986 sokakta meydana gelen olayda, iddiaya göre müstakil evin 2'nci katında oturan 2 çocuk annesi ev kadını Ö.B.'nin evine çıkan bir kişi, genç kadını bıçaklayıp, kolundaki bileziği zorla alarak kaçtı. Yaralı olarak kucağındaki bebeğiyle alt kattaki kayınvalidesine inen Ö.B., 'Anne beni kestiler' dedikten sonra düşüp bayıldı. Genç kadın hastaneye kaldırılırken, polis olayı yapan kişiyi aramaya başladı.

KANLI BİLEZİKLE GÜVENLİK KAMERASINDA

İlk olarak olayın meydana geldiği evin yakınındaki kuyumcuları dolaşan polis, gasptan sonra yoluna çıkan ilk kuyumcuya giren zanlının cebinden kanlı haldeki bileziği çıkarıp, satmaya çalıştığı anları kaydeden güvenlik kamerası görüntülerini elde etti. Görüntülerde elini kestiğini söyleyen zanlının tezgaha koyduğu kanlı bileziği bir kağıt parçasıyla tutup, terazide tartan kuyumcu, şüphelenince satın almaktan vazgeçti.

2 BİN 100 LİRAYA SATTI

Bunun üzerine eşkali araştıran polisler, görüntüdeki zanlının uyuşturucu kullanmaktan sabıkalı 25 yaşındaki Yılmaz K. olduğunu saptadı. Soruşturmayı derinleştiren polis, bileziği bir başka kuyumcuya 2 bin 100 liraya sattığını belirlediği Yılmaz K.'yı saklandığı evde yakaladı. Olay sırasında Yılmaz K.'nın yanında olduğu öne sürülen 30 yaşındaki Kerim D. de gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu devam ederken, ağır yaralanan Ö.B.'nin ise tedavisi sürüyor.