Antalya’da özel bir turizm acentesinde çalışan Şefika Yöndem, içinde 1000 lira bulunan çantasını kaybetti. Yöndem çantasını 100’üncü Yıl Bulvarı üzerinde bindiği özel halk otobüsünde düşürmüş olabileceğini düşünerek 444 37 08 numaralı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı Çağrı Merkezi'ni aradı. Şefika Yöndem, çağrı merkezi personeline 100’üncü Yıl Bulvarı üzerindeki duraktan Aksu-Yeni Adliye arasında çalışan 07 AGA 16 plakalı özel halk otobüsüne bindiğini belirterek, içinde parasının bulunduğu çantasını otobüste düşürmüş olabileceğini söyledi.

ÇANTAYI BİR YOLCU BULMUŞ

Çağrı merkezi personeli, hemen özel halk otobüsü sürücüsü Bekir Yerebakan'a ulaştı. İçinde para bulunan çantanın otobüs içerisindeki, adını bilmediği bir yolcu tarafından kendisine verildiğini belirten Bekir Yerebakan, çağrı merkezine gelerek paranın ve çantanın, sahibi Şefika Yöndem'e ulaştırılmasını sağladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Parası ve çantası bulunan Şefika Yöndem, "İnsanlık ölmemiş. Çağrı merkezi çalışanlarına ve otobüs şoförüne çok teşekkür ederim" dedi. Özel halk otobüsü sürücüsü Bekir Yerebakan ise "Ben insanlık görevimi yaptım" diye konuştu.



AK(SU/CK)