Denizlili Elif Çetinkaya ile Bahtiyar Özsarı, öğrenim gördükleri Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde arkadaşlık kurdu. Çetinkaya ile Özsarı, geçen yıl mezun oldu, bu yıl da atamaları yapıldı. Elif Çetinkaya Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde, Bahtiyar Özsarı da Diyarbakır’ın Bismil İlçesi’ne anasınıfı öğretmenliğine başladı.

Çetinkaya ile Özsarı, Kurban Bayramı tatilleri için memleketleri Denizli’ye geldi. Bahtiyar Özsarı bayram öncesi, Elif Çetinkaya’ya sürpriz yaparak, Denizli’deki iki yerel gazeteye tam sayfa, şiirli evlilik teklifi ilanı verdi. Özsarı, 'Bahtiyar’dan Elif’ine' başlıklı ilanda 'Önümüzdeki 50 yıl bir planın yoksa benimle evlenir misin?' diye de sordu.

Gazeteleri yanına alan Özsarı, kız arkadaşını arayarak, daha önce birlikte devam ettikleri dershaneye gelmesini istedi. Dersanede Elif Çetinkaya’ya gazeteyi gösterdi. Sayfaları çevirirken ilanı gören Elif Çetinkaya şaşırdı. Özsarı ise yanıtının ne olduğunu sordu. Özsarı olumlu yanıt alınca da Çetinkaya’ya hemen yüzük taktı.

Elif Çetinkaya, "Çok mutlu oldum. Benim için büyük sürpriz oldu. Evet, Bahtiyar’la evleneceğim" dedi.

Bahtiyar Özsarı da olumlu yanıt aldığı için çok mutlu olduğunu Elif Çetinkaya’yla bir ömür geçireceğini söyledi.