Evli ve 3 çocuk babası mali müşavir Mevlüt Bilen, geçen 17 Eylül'de eşi ile tartıştıktan sonra üzerindeki eşofmanla evden çıktı. Akşam eve dönmeyen Mevlüt Bilen için ailesi polis ve jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Yapılan aramalara rağmen Mevlüt Bilen, bulunamadı.

Nazım Bilen, oğlunun eşi ile tartıştıktan sonra bir şey söylemeden evden çıktığını ve bir daha geri dönmediğini söyledi. 4'ü erkek 1'i kız toplam 5 çocuklarından Mustafa'nın 1989'da intihar ederek, Ahmet'in de 2006'da kalp krizi geçirerek yaşamlarını kaybettiğini belirten Nazım Bilen, şöyle dedi:

"Oğlumun hayatından endişe ediyorum. 15 gündür haber alamadık. Bakmadığımız yer kalmadı. Gidebileceği her yeri aradık. Ama yok. Yetkililerden isteğimiz oğlumun sağ salim bulunması. Biz onu bekliyoruz. 2 oğlumu kaybettim. Birini daha kaybetmeye dayanamam."

Hamidiye Bilen de evlat acısının zor olduğunu söyledi. Hamidiye Bilen, "İki oğlumu da toprağa kendi ellerimle verdim. 3'üncüsünün acısına dayanamam. Ben oğlumu canlı istiyorum. Yetkililerden oğlumu bulmalarını istiyorum" diye konuştu.



İÇ(EE/BT)