Kaza, dün saat 20.00 sıralarında Ereğli ile Ormanlı Beldesi arasındaki yolda meydana geldi. 29 yaşındaki Erdal Topçu yönetimindeki 67 LK 743 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 57 yaşındaki Azmi Yılmaz yönetimindeki 67 TS 860 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü Erdal Topçu, yanında bulunan kardeşi 23 yaşındaki Erol Topçu, iş arkadaşları 22 yaşındaki Sercan Demirci, 20 yaşındaki Hakan Günaydın ve 28 yaşındaki Ferdi Yaman ile diğer araç sürücüsü Azmi Yılmaz ve eşi 41 yaşındaki Nevin Yılmaz yaralandı.

Araçta sıkışan ve kısa sürede kurtarılan Erdal Topçu ve kardeşi Erol Topçu ile diğer yaralılar, gelen sağlık ekipleri tarafından Ereğli'deki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından olay yerine gelen Erdal ve Erol Topçu kardeşlerin yakınları büyük üzüntü yaşadı. Sinir krizi geçiren yaşlı bir kadını, yakınları yüzüne tokat atarak kendine getirmeye çalıştı.

Hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.



İÇ(EE/BT)