4 bin kişilik kapasitesiyle Güney Ege’nin en büyük açık hava diskosu Club Areena, kuruluşunun 9'uncu yılını ünlü şarkıcı Nayer ile kutladı. Marmaris’in tanınmış işadamları ve turizmcilerin yanı sıra turistler de kutlamaya katıldı. Program Ece Gürsel’in sahneye çıkmasıyla başladı. Gürsel, 'Yarı Farkında' adlı albümünden hareketli iki şarkı seslendirdi. Dinleyicilerinden alkış alan Gürsel, mankenlikteki başarısını şarkıcılıkta da sürdüreceğini söyledi. Gürsel, daha sonra DJ kabinine geçerek hareketli yabancı şarkılarla izleyicileri coşturdu.

Ece Gürsel’den sonra manken Fulya Keskin DJ kabinine geçerek Tarkan, Serdar Ortaç ve İspanyol şarkıcıların hareketli şarkılarını çaldı. İki manken, bir saat süre ile kaldıkları DJ kabininde yerli yabancı binlerce kişiyi coştururken, kadın dans grupları da şovları ile büyüledi.

Dünya müzik listelerini 'Suavemente' şarkısıyla alt üst eden, Pittbull’un vokalisti, 'Dişi Pittbull' lakaplı Nayer’ın sahneye çıkmasıyla disko alkışlarla inledi. Kırmızı mini eteği ve güzelliği ile hayranlarının beğenisini kazanan Nayer ilk olarak 'Suavemente' şarkısını kendisine eşlik eden binlerce kişiyle seslendirdi. Sahnenin önünü dolduran çoğunluğu erkek izleyiciler ellerinde cep telefonu ile şarkıcının görüntülerini çekti. Hareketli dört parça seslendiren şarkıcı erotik danslarıyla da hayranlarını coşturdu.

Club Areena’nın sahibi Kamil Issı, programın sonunda Nayer ve mankenler Ece Gürsel ve Fulya Keskin ile 9'uncu yıl pastasını keserek şampanya patlattı. Nayer, Marmaris’in yeşil ve mavisine hayran kaldığını belirterek, tatil için geleceğini söyledi. Ece Gürsel ve Fulya Keskin de, Marmaris’in tanıtımında büyük rol oynayan Kamil Issı’ya nice yıllara dileklerini belirtti. Pasta kesimi ve şampanya patlatma sonrası kutlamaya katılan binlerce kişiye ücretsiz içki servisi yapıldı.



AG(İÖ/CK)