AÜ Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından geçen 21 Ocak'ta ameliyat yapılan Atilla Kavdır, geçirdiği 69 günün sonrasında cumartesi günü taburcu edilmiş ve Kepez İlçesi Esentepe Mahallesi'ndeki müstakil evine dönmüştü.

Kavdır'ın taburcu edildiğini duyan akrabaları ve komşuları eve akın etti. Ziyaret için eve gelenler, ailenin bile eldiven ve maske ile girmek zorunda olduğu odaya girerek Atilla'yı görmekte ısrar edince, ailede enfeksiyon korkusune neden oldu. Eve gelenlerin önünü alamayan Kavdır ise çareyi hastaneye geri dönmekte buldu. Evinde geçirdiği birkaç günün ardından bugün öğleden sonra AÜ Hastanesi'ne dönen Atilla Kavdır'ın tedavisine bir süre daha burada devam edileceği bildirildi.

Atilla Kavdır'ın rutin kan kontrolleri ve fizik tedavisinin sürdürüldüğü ve herhangi bir sağlık sorunu yaşamadığını anlatan eşi Ayşe Kavdır, "Herşey yolunda. Atilla hastanede daha rahat olacağını düşündüğü için doktorlarımızla görüştükten sonra hastaneye geri döndük. Bir süre daha hastanede tedavimiz devam edecek" dedi.