İnegöl'de dün saat 16.00 sıralarında Süleymaniye Mahallesi Muhtarlığı önünde meydana gelen olayda, Resul Güçlü, altı ay önce boşandığı eski eşi Arzu Korkmaz ile karşılaştı. Yanlarında çocukları Atakan bulunan çift, arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Belindeki bıçağı çıkartan Resul Güçlü, genç kadını bıçakladı. Ağır yaralanan Arzu Korkmaz, hastaneye kaldırılırken yolda öldü. Cinayet zanlısı Resul Güçlü, kaçtı. Babasının annesini öldürmesine tanık olan küçük Atakan ise uzun süre olayın şokunu yaşadı.

İNTİHAR MI, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Olayın olduğu Süleymaniye Mahallesi'ne 300 metre mesafedeki boş arazide saat 20.00 sıralarında bir kadın, ceset gördü. Yapılan incelemede cesedin boşandığı eşini öldürdükten sonra kaçan Resul Güçlü'ye ait olduğu belirlendi. Güçlü'nün göğüs kısmında beş bıçak darbesi tespit edildi. Polis, piyasaya borcu bulunduğu ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen Resul Güçlü'nün ölümünün intihar mı, cinayet mi olduğunu araştırıyor.

OTOPSİ BELİRLEYECEK

Emniyet yetkilileri, ölen Arzu Korkmaz'ın boşandıktan sonra bir erkek arkadaşının olduğunu, çiftin bayramda çocukla görüşme nedeniyle tartışmış olabileceği üzerinde durduklarını belirtirken, psikolojik sorunları da bulunan Güçlü'nün telefon görüşmelerinin araştırıldığını, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunun otopside ortaya çıkacağını bildirdiler.

Cinayetle ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Annesi ve babasını kaybeden Atakan Güçlü'nün ise akrabalarının yanında kalacağı belirtildi.