Aşırı Akyazı Küçücek Mahallesi'nde dün aşırı derecede alkollü olduğu iddia edilen Zeki Çömlek, kiracısı Aydın- Filiz Yıldız çiftinin oturduğu evin kapısını kırarak içeri girdi. Evde kimse yokken kiracılarının eşyalarını 2'nci katta evin balkonundan yola fırlattı. Çömlekçi daha sonra yan taraftaki annesinin dairesine geçerek orada bulunan eşyaları da 2'nci kat pencere camından yol ortasına fırlattı.

Çevre sakinlerinin tüm uyarılarına rağmen tüm eşyaları caddeye fırlatan Zeki Çömlek, haber verilmesi üzerine sevk edilen jandarma timi tarafından güçlükle gözaltına alındı.  Komşu ziyaretinden dönen Filiz Yıldız ve 7 yaşındaki oğlu Sergen eşyalarını yol ortasında kırılmış halde görünce neye uğradıklarını şaşırdı. Filiz Yıldız, "Sorunun ne olduğunu bilmiyorum. Kira borcumuz da yok. Evde yoktum. Komşu ziyaretinden döndüm. Eşyalarımızın yol ortasında parçalanmış halde olduğunu görünce ne yapacağımı şaşırdım. Çok koktum" dedi. Sergen Yıldız da yola atılan eşyalar arasından oyuncaklarını toplayarak annesine "Anne biz evimize giremeyecek miyiz?" diyerek korkuyla sarıldı.

Gözaltına alınan Zeki Çömlekçi'nin Akyazı Devlet Hastanesi'nde yapılan alkol muayenesinde 1.30 promil alkollü olduğu belirlendi.



AO(MB/İD)