AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Birlik Haber Sendikası Gaziantep İl Başkanı İbrahim Halil Yorulmaz ve arkadaşlarının kendisini ziyaret ettiğini belirtti. Sendikacıların, PTT şubelerinde personel yetersizliğinden yakındığını ve sorunun çözümü için personel istediğini bildiren Şahin, Gaziantep'te 1 milyon 800 bin kişinin yaşadığını ancak PTT şubelerinde 420 kişi çalıştığını kaydetti.

'ESPRİYİ PATLATTI'

Nüfusu 1 milyon 255 bin olan Kayseri'de 560 ve 1 milyon 250 bin nüfuslu Samsun'da 520 PTT çalışanı bulunduğunu aktaran Milletvekili Şahin, Twitter hesabında şunları dedi:

"PTT çalışanlarının çözüm isteği üzerine, samimiyetimize binaen Ulaştırma Bakanlığımız Müsteşarı Habib Bey'i arayarak kendilerinden Gaziantep PTT için '420 lazımlık' talebinde bulundum. 'Yoğunluktan tuvalet ihtiyaçlarını yerlerinde giderecekler' dedim. Bu konuda imtiyaz değil, Gaziantep için adalet istediğimizi belirttim. Sağolsun Habib Bey bu konuda çalışma yapılması için ilgililere gereken talimatı verdi. Konunun peşindeyiz. Ha bu arada Habib Bey 'Gaziantep bu lazımlıkları kendi üretebilir, sanayi devi bir kentimiz' diyerek karşı bir espriyi de patlattı tabi."



(AK/OA/SS)