Teknik Direktör Yılmaz Vural, lider, Şampiyonlar Ligi'nde gruplardan çıkacak, morali yerine gelmiş Galatasaray ile karşılaşacaklarını hatırlatırken şöyle konuştu:

"Rakibimiz kim olursa olsun 3 puan için sahaya çıkacağız, Rakibi çok iyi değerlendirip ne yapacağımızın çalışmasını yapıyoruz. 2 oyuncumuz kart cezalı; Bülent’in sakat, Bilica ve Tum henüz çalışmalara katılamadı. Ama her şeye rağmen takım 27 oyuncusuyla bu müsabakaya hazırlanıyor."

Teknik Direktör Yılmaz Vural, çevre illerden ve Elazığ'dan gelecek taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgularken, "Galatasaray'ı iyi analiz ettik. Oyuncularımıza bu analizleri; nasıl oynamamız gerektiğini anlatacağız ve 3 puanı almak için elimizden ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Yılmaz Vural, hakemlerle ilgili soru üzerine, "Ben teknik direktörüm. Hakemlerimizin de iyi yürekli olduklarını biliyorum. Onların da iyi eğitim almaları lazım. Çok kötü maç yöneten hakemlerimiz var. Bu Türkiye’nin sorunu. Böyle bakarsak daha vicdanlı oluruz. " diye konuştu.



ŞG(GG/AÖ) FOTOĞRAF