Botaş Cup 9 Basketbol Turnuvası'nda yer alan takımların yönetici, teknik heyet ve bayan basketbolcularıyla sohbet eden Turgay Demirel, ve tüm takımlara teşekkür etti. Botaşspor'un Adana'da kadınlar basketboluna büyük bir ivme kazandırdığına da dikkat çeken Demirel, "Botaşspor'un Avrupa Kupaları'ndaki başarısı tartışılmaz. Hem Adana'yı hem de Türkiye'yi gururla temsil ediyorlar. Botaşspor'a teşekkür ediyorum. Botaşspor ve Tarsus Belediyesspor, bu bölgede kadınlar basketbolunun neferi oldular" dedi.

ADANA'YA MİLLİ MAÇ

Sponsorların destekleriyle Türk basketbolunu daha da yaygınlaştırmak istediklerini anlatan Başkan Turgay Demirel, sponsorlarla Türk basketbolunun çok iyi yerlere geleceğini ifade etti. Son olarak milli maçlara da değinen Turgay Demirel, şöyle konuştu:

"Adana'da 7500 kişilik spor salonunun olması gerekiyor. Bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'den çalışmalar yapıldığını öğrendim. Milli takımımızın hazırlık maçlarından birini bu bölgeye, Adana'ya vermeyi isteriz."

KAPTANLARLA ADANA HATIRASI

Yemeğin sonunda Botaş Cup 9 basketbol turnuvasına katılan takımların kaptanları, Turgay Demirel'i yeniden seçilmesinden dolayı kutladılar ve daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler. Botaşspor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ise, "Sayın Demirel, salı günü yeniden başkan seçildi ve bugün Adana'ya gelerek turnuvamızın yemeğine katıldı. Kendisine ve turnuvaya katılarak büyük katkı sağlayan tüm takımlara teşekkür ediyorum" dedi.


AP(AP/AÖ) FOTOĞRAF