Ankaragücü ile yarın oynayacakları maçtan sonra oyuncularını Fenerbahçe ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için Kayseri'de kampa alacağını belirten Şota Arveladze, ‘’Lig tamamlanıyor ama ardından Federasyonunun düzenleyeceği 8 takımın katılacağı iki ayrı grup halinde oynanacak Bahar Kupası maçları gelecek. 15 Mayıs’a kadar oyuncularımla yeni sezon öncesi hazırlıklarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yeni sezon öncesi gidecek ve kalacak oyuncuların listesini yönetime verdiğini, özellikle orta saha ve forvete oyuncu alınmasını istediğini belirten Şota Arveladze, "Yönetime teknik kadro olarak hazırladığımız raporu verdim. Şu anda ismini açıklamak istemediğim 5 oyuncumuzun gitmesini, bunların yerine orta sahaya ve forvete tecrübeli oyuncular alınmasını istedim’’ şeklinde konuştu.

Yeni sezona iddialı bir şekilde girmek istediklerini söyleyen Şota Arveladze, geçirdiği ameliyat sonrası uzunca bir süre takımdan ayrı kalan Cangele’nin iki haftadır antrenmanlara başladığını, kendisinin zamana ihtiyacı olduğunu söyledi. Gürcü teknik adam, "Şu aşamada Cangele’yi riske edemeyiz, bekleyeceğiz"’ diye sözlerini tamamladı.



OE(OE/Aİ)