Son haftalarda iç sahada oynanan maçlarda taraftarların ilgisinin azaldığına dikkat çeken Bozbağ, "Hiç arzu etmediğimiz ve istemediğimiz bir süreçten geçiyoruz. Yaşanan bu durumda taraftarı olumsuz yönde etkiliyor ve maçlara gelmek istemiyorlar. Ancak taraftarlarımız kötü günlerde de takımın yanında olup destek vermeli ve ekibimizin sahadan başarılı sonuçlarla ayrılmasına yardımcı olmalı. Bu zor günler ancak hep birlikte atlatılabilir" dedi.

TAKVİYELERLE ÜST SIRALARA TIRMANACAĞIZ

Bozbağ, devre arasında yapacakları transferlerle takıma güç kazandıracaklarını ve alacakları başarılı sonuçlarla hızla üst sıralara tırmanacaklarını ifade ederek şunları söyledi:

"Takıma takviyelerle ikinci yarıya güçlü bir takım olarak girmeyi hedefliyoruz. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor. Son kararı teknik direktörümüz Ergün Penbe ile birlikte vereceğiz. Kimse umutsuzluğa kapılmasın, bu takım takviyelerle üst sıralara çıkacaktır. Yönetim kurulu olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Ancak kentin ileri gelenleri de destek vermeli." diye konuştu.

Kendilerinden beklenen performansı gösteremeyen oyuncularla yollarını ayırdıklarını ve kalan maçlardaki durumlarına göre yine kadro dışı bırakılacak futbolcular olacağını hatırlatan Bozbağ, ilk yarıda oynayacakları maçlarda da en yüksek puanı almayı hedeflediklerini de kaydetti.

KAHRAMANMARAŞ’TA FORMANIZI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİN

Deplasmanda oynayacakları Kahramanmaraşspor maçına iyi hazırlandıklarını da vurgulayan ve futbolculara mesaj gönderen Bozbağ, "Pendikspor maçının ardından bazı radikal kararlar aldık. Eğer işler istediğimiz gibi gitmezse almaya da devam edeceğiz. Bu nedenle futbolcular kendi kaderlerini kendileri belirleyecekler. Ben Kahramanmaraşspor maçında hepsinden giydikleri o formayı en iyi şekilde temsil etmelerini istiyorum." dedi.

FUTBOLCULARDAN PENBE’YE İYİ OYUN VE PUAN SÖZÜ

Bu arada deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının hazırlıklarını sürdüren yeşil beyazlılarda teknik direktör Ergün Penbe, oyuncularını zorlu müsabakaya konsantre etmeye çalışıyor. Oyuncularından tempolarını daha üst seviyelere çıkartmalarını isteyen Penbe, futbolcularına seslendi ve "Hata yapmaktan korkmayın. Sorumluluk alın. Bana soyunma odasında hocamız, 'Bu maç senin maçın olacak' dediğinde tüylerim diken diken olurdu. Sizlerden de bunu bekliyorum. Hata yapmaktan korkmayın sadece verilecek görevleri yerine getirmeye çalışın" dedi. Yeşil beyazlı oyuncular da Penbe’ye Kahramanmaraşspor karşısında iyi oyun ve puan sözü verdiler.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF