Tepecikspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını, pazar günü bunun için mücadele edeceklyerini vurgulayan İbrahim Özkul, daha sonra şunları söyledi:

"Rakibimiz tıpkı bizim gibi deplasman zaafı olan bir takım olarak dikkat çekiyor. Lige deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Nazilli Belediyespor maçıyla başlayan İstanbul temsilcisi kendi evinde Pendik ve Sakarya engellerini kayıpsız geçti. Ancak Tepecikspor, deplasmanda oynadığı 2'nci maçında ise Kahramanmaraşspor’a 3-1 mağlup olmaktan kurtulamadı ve dış sahada sadece 1 puan topladı. Biz de rakibimizin hatalarını iyi değerlendirip sahadan galip ayrılmayı hedefliyoruz."

Yeşil beyazlı ekip Tepecikspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı hafif tempolu antrenmanın ardından tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Giresunspor’da sakatlıkları devam eden Berkan ile takım kaptanı Fatih Şen ve kırmızı kart cezalısı Selçuk Yıldırım maç kadrosunda yer almayacak.

BİLET FİYATLARI BELİRLENDİ

Giresunspor Yönetim Kurulu, Tepecikspor müsabakası öncesinde bilet fiyatlarını belirledi.

Müsabakada kale arkası 5, maraton 10 ve kapalı tribün biletleri ise 20 TL karşılığında satılacak.

GİRESUNSPOR ALMANYA YOLCUSU

Giresunspor, Almanya’da düzenlenecek 1'inci Giresun Günleri etkinliğine katılacak. Giresun Valisi Dursun Ali Şahin başkanlığında ve Giresun ve İnsanlığa Hizmet Derneği’nin organizesinde, kurum ve kuruluşlar, Giresun’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri ile Almanya’daki sivil toplum örgütlerinin katılımıyla Almanya’nın Essen şehrinde 12-13-14 Kasım 2012 tarihleri arasında “Almanya’da 1'inci Giresun Günleri” düzenlenecek. Giresunsporlu bazı oyuncuların da etkinliğe katılacağı ve gurbetçilerle buluşacakları ifade edildi.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF