Albayrak, Giresun Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi’nin Giresun Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği yararına Atapark’ta açtığı kermeste yoğun ilgiyle karşılaştı. Rektör Prof. Dr. Aygün Attar, katkılarından dolayı Alybayrak'a plaket verdi. Albayrak, Giresun'da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi, "Ne yaparsak şehitlerimiz için az bile. Bu ülke ve bu topraklar için canını veren hem şehitlerimizin yattıkları yeri Allah nur etsin. Bu ülke için gecesini gündüzüne katan bütün güvenlik güçlerimize de Allah güç kuvvet versin" dedi.

"İNŞALLAH 3 PUANLA DÖNERİZ"

Orduspor'la bu akşam zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten Albayrak, "9 puanlı Orduspor ile 13 puanlı Galatasaray namağlup iki ekip. İyi bir maç olacak. Televizyonlarının başındakilere güzel bir maç izleme fırsatı veririz. İnşallah buradan 3 puanla dönen biz oluruz" diye konuştu. Albayrak, daha sonra şunları söyledi:

"Geçen yıl Giresunspor’a oyuncu desteğinde bulunduk. Ancak son dakikada averajla ligden düştü. Karadenizli olarak buna çok üzüldüm. Ayrıca hem Rizespor, hem de Samsunspor son gün kaybettiler. Çok şanssız bir sezon geçti geçen sene. Galatasaray olarak Giresunspor’a bu sene de oluruz."

Albayrak, kermesten sarı kırmızı renklerin ağırlıkta olduğu bir saat aldı.


HK(TM/AÖ) FOTOĞRAF