AZİZSİLİNDEN SONRA AZİZMORFİN

Alex sorunu yüzünden ister istemez olumsuz etkilenen takımda futbolcularla birebir görüşme yapma kararı alan Başkan Yıldırım, terapiye Cristian'dan başladı. Maç için Dusseldorf'a giden uçak yolculuğunda uzun süre Cristian ile görüşen Yıldırım, vatandaşı Alex'in başına gelenlerden etkilenmemesi için bu oyuncusunu motive etti. Kendisine ve yeteneklerine güvendiğini belirten Yıldırım, "Sen Brezilyalı iyi bir yeteneksin. Bundan sonra çok daha iyi olacaksın ve adından çok daha fazla söz ettireceksin. Sana güveniyorum" dedi.

Teknik direktör Aykut Kocaman ise Cristian'a geçen sezonun ikinci yarısını hatırlatarak, "Bundan sonra ofansif orta alanda oynayacaksın, geçe yılın 2. döneminde ve kupa maçlarında olduğu gibi. Uzaktan gollerini ve çabuk paslaşarak attığın asistleri yine bekliyorum" diyerek oyuncusuna güvendiğini dile getirdi.

BAŞKAN YILDIRIM TEK TEK FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMEYE DEVAM EDECEK

Başkan Aziz Yıldırım tüm futbolcularla tek tek görüşerek sorunlarını dinleyecek, gidişat ile ilgili sıkıntılar varsa çözüm arayacak. Futbolcuların düşüncelerini de soracak olan Yıldırım, takımdaki arkadaşlık bağlarının daha da güçlenmesi için yönetimin üzerine düşenleri yeri getirmek için emir verecek.

GÖKHAN'A KAPTANLIK SÜRPRİZİ

Alex'in ayrılmasından sonra takımdaki kaptanlık pazubandını hak eden futbolcular arasında görülen Gökhan Gönül'e 3. kaptanlığın verileceği, bu durumun milli oyuncuyu mutlu ettiği belirtildi. Bu durumda Volkan ve Selçuk'un yer almadığı maçlarda sahaya kaptan olarak çıkacak olan sağ kanat oyuncusu performansını daha da yukarılara taşıyacak.


UD(UD/FG)