"İYİ PERFORMANS GÖSTERDİK"

Geride kalan 9 haftada iyi bir performans ortaya koyduklarının altını çizen Engin Korukır, şöyle devam etti:

"Sezon başında, ilk yarıda 30 puan alabileceğimizi tahmin etmiştik. Biz 9 maç sonunda 20 puan topladık. İlk yarıda oynayacağımız 8 maç daha var. Bunlar da 24 puan değerinde. Bu başarılı performansı sürdürüp sezon başında hedeflediğimiz barajın üzerine çıkmak istiyoruz."

"DAHA İYİ OLACAKLAR"

Oyuncularından da çok memnun olduğunu da ifade eden Engin Korukır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Uche Kalu, sezon başı kampında bizimle değildi. Dayanıklılığı üst seviyeye yaklaşıyor. Gollerine devam edecek. Kenan uzun bir sakatlıktan sonra arzulu ve istekli olduğunu gösterdi. Daha da iyi olacak. Fahri performansını artırıyor. Erhan iştahlı. Mesut, Konyaspor maçında ilk 11’de görev yaptı ve iyi oynadı. Cumali haftalar sonra kadroda yer aldı. İyi olan herkes oynar."

"ZORLU MAÇLARIMIZ VAR"

Engin Korukır, iyi yolda olduklarını, ligde emin adımlarla yürüyeceklerini vurgularken de şunları söyledi:

"Geride kalan 9 maçta başarılı sonuçlar aldık. Ama lig uzun bir maraton. Önümüzde oynayıp kazanmamız gereken daha çok maç var. Çaykur Rizespor’da bütünlüğü sağladık ve her yönden iyi bir takım olduk. Hiçbir oyuncumu bir diğerinden ayırmıyorum. Kim iyiyse o oynuyor. Herkes sorumluluğunun bilincinde. Önümüzde zorlu maçlar var. Daha da iyi olmak için çalışacağız."


MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF