57'NCİ RANDEVU

Gençlerbirliği'ni konuk edecek olan Bursaspor, rakibiyle lig tarihinde 57'nci kez karşı karşıya gelecek. Bugüne kadar oynanan 56 maçta; başkent ekibini 21 kez yenen yeşil beyazlılar, 18 karşılaşmadan beraberlik ve 17'sinden de yenilgi ile ayrıldı. Gençlerbirliği ağlarına toplam 84 gol gönderen Bursaspor, kalesinde 67 gol gördü. Bursaspor ve Gençlerbirliği, ligin 16 haftalık periyodunda ligin en çok berabere kalan takımları olarak dikkat çekti.

N'DİAYE CEZALI, FERHAT YOK

Bursaspor'da kart cezalısı olan Alfred N'Diaye Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeycek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın N'Diaye yerine orta sahada Musa'ya şans vermesi bekleniyor. Öte yandan yetenekli sol açık Ferhat Kiraz da dün apandist ameliyatı oldu. Ferhat, Gençlerbirliği karşılaşmasında forma giyemeyecek.

DÜDÜK ÖZKALFA'DA

Bursaspor-Gençlerbirliği mücadelesini Tolga Özkalfa yönetecek. Özkalfa'nın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Serkan Akarca yapacak. Karşılaşmanın 4'üncü hakemi ise Mesut Çarık. Bursaspor'un Gençlerbirliği karşılaşmasına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Carson- Basser, Serdar, İbrahim, Hakan, Tuncay, Belluschi, Musa, Vederson, Batalla, Pinto"


EK(CE/AÖ)