Belhanda'yı Fener'e vereceğiz"


Montpellier'in başkanı, Belhanda'nın Fenerbahçe'ye transferine razı oldu. Arada tek pürüz kaldı.
Belhandayı Fenere vereceğiz

Fenerbahçe, Montpellier'in genç yıldızı Belhanda transferinde mutlu sona ulaşmaya çok yakın. Fransız ekibinin başkanı Louis Nicollin'in geçen gün yapmış olduğu, "Fenerbahçe bize biraz daha yardımcı olmaya başladı. Belhanda kısa süre içinde ayrılabilir" sözlerine yeni bir boyut kazandırdı. Nicollin, "Sadece tek bir sıkıntı var. Fenerbahçe parayı üç yılda ödemek istiyor. Görüşmeler böyle devam ederse anlaşacağız" sözleri transferin yakında biteceği şeklinde yorumlandı.

Öte yandan Fransa basınında çıkan diğer iddialar Faslı yıldızın takımıyla bağlarını kopardığı yönünde. Belhanda'nın ayda 200 bin euro kazanmasının sorun olduğu, Montpellier'nin bu yüzden oyuncusunu elden çıkarmaya yakın olduğunu yazdı. Ayrıca Nicollin'in sözlerine yer veren Fransa basını, "Belhanda'yı satmak istiyorum. Sanırım o da ayrılmak istiyor. Verdiği sözleri yerine getirmiyor" dediğini satırlarına taşıdı.

ABDULLAH KİĞILI: EL SIKIŞTIK
Fenerbahçe Başkan Vekili Abdullah Kiğılı, Belhanda ile el sıkıştıklarını söyledi. Kiğılı, "Teklifimizi kabul etmelerini bekliyoruz. Kulübü yaptıkları ilk tekliften indirim yaptı ama biz onu da kabul etmedik" dedi. Kiğılı, bonservisi için talep edilen fiyattan 10 milyon euro'ya düşüldüğünü, kendilerinin 8 milyon'da direndiklerini belirtti.

BELHANDA'LI FAS ANGOLA'YI GEÇEMEDİ
F.Bahçe'nin istediği Belhanda Afrika Kupası'nda ülkesi Fas'ın Angola ile oynadığı ve 0-0 kaldığı maçta forma giydi. 64'te maça dahil olan Belhanda 77'de sarı kart gördü. Mücadeleye G.Saraylı Amrabat 11'de başladı.