"İYİ OYNAYARAK KAZANDIK"

Mehmet Özdilek, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında Fenerbahçe karşısında karşılaşmayı iyi futbol oynayarak kazanmanın kendisini mutlu ettiğini anlatırken, "Övgü almak güzel, ama bu övgünün abartıldığını düşünüyorum. Sonuçta bir maç kazandık. Kazandığımız için mutluyuz. Bugün itibarıyle başardığımız hiçbir şey yok. Önümüzde uzun bir maraton var" dedi.

PUANLARIMIZ BEKLENTİNİN ÜZERİNDE

4 haftadır kazanan bir takım olmanın çok önemli ve mutluluk verici bir durum olduğunu dile getiren Özdilek, oyun ve skor istikrarını korumayı amaçladıklarını kaydetti. Özdilek, 9 haftalık lig periyodunda ortaya koydukları oyun ve aldıkları puan ortalamasının beklenilenin üstünde olduğunu aktardı.

"EYÜPSPOR'U DÜŞÜNÜYORUZ" 

Özdilek, artık Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın karşılaşacakları Eyüpspor maçına motive olduklarını söyledi. Eyüpspor'u yenerek Türkiye Kupası'ndaki iddialarını sürdürmeyi istediklerini belirten Özdilek, bu tür müsabakaların sürprize açık olduğunu ve hata kabul etmediğini söyledi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇOK ERKEN

Özdilek, "Taraftarın şampiyonluk beklentisi oluşmaya başladı" sorusuna, "Şampiyonluk için çok erken. Çok da hayalci olmamak lazım. Gerçekçi hedeflere soyunmak lazım. Önümüze gelebilecek her türlü hedefe hazırlıklıyız. Bunun için savaşacağız" cevabını verdi.

FENERBAHÇE MAÇINDAKİ GÜLEN FOTOĞRAFI

Mehmet Özdilek, Fenerbahçe maçında gülerken çekilen fotoğrafla ilgili olarak da şunları söyledi:

"Aykut Kocaman, benim çok sevdiğim bir arkadaşım. İnsan olarak örnek göstereceğim bir arkadaşım. Sosyal medyada abes fikirler ortaya konulduğunu söylediler. Bunu üzülerek karşıladım. Sonuçta bir takım kazanacak, bir takım kaybedecek. Kaybeden bir takımın hocasına bu tür yakıştırmaları insani bulmuyorum. Orada suratımızda tebessüm oldu. Tabi ki Fenerbahçe gibi bir takımı yenerken ağlamayacağız, güleceğiz. Ama bunu farklı boyutlara çekip bizi alet etmeleri kırıcı oldu, hoş olmadı. Ne Aykut Kocaman öyle bir insan, ne de ben böyle bir insanım. Bu yüzden sosyal medyayı oldum olası tutmadım da sevmedim de."

ANTRENMANDA ZİYARET

Antalyaspor, daha kondisyon çalıştı. Antrenman yaklaşık 1 saat sürdü. Antrenmanın bitiminde AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, Antalyaspor Başkanı Hasan Akıncıoğlu ve Mehmet Özdilek, bir süre sohbet etti. Ak Parti İl Başkanı Köse ve Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, futbolcular ve teknik heyete baklava ikram etti.


TY(SU/AÖ) FOTOĞRAF