Bunu sadece kendilerinin değil, toplumun her kesiminin söylediğine dikkat çeken Mehmet Özdilek, "Ama tabi oynanmış maçın arkasından da 'Hakem şunu verseydi, hakem bunu verseydi' demenin bir anlamı yok. Biz her zaman aynı şeyi söyledik. Hakemlere inanıyoruz, artniyetli olmadıklarını biliyoruz. Onlarla da yolumuza devam edeceğiz. Ancak 2 haftadır ciddi anlamda skora tesir eden hatalarla karşı karşıya kaldık" diye konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ'Nİ YENECEĞİZ

Bu arada Medical Park Antalyaspor, hafta sonu evinde oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Mehmet Özdilek yönetiminde gerçekleştirilen ve yeni transfer Petr Janda'nın da katıldığı antrenmanda futbolcular, düz koşu ile dar alanda pas çalışması yaptı. Gençlerbirliği'nin ligdeki en önemli rakiplerinden olduğunu dile getiren Mehmet Özdilek, "Oyunsal anlamda bir sorunumuz yok. Son haftalarda pozisyon kaçırmada birbirimizle yarışıyoruz. Bunu çalışarak gidermeye çalışacağız. Gençlerbirliği karşısında tek düşüncemiz kazanmak. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

BİR FORVET, BİR KALECİ TRANSFER EDİLECEK

Gazetecilerin "Yeni transferler olacak mı" şeklindeki sorusuna ise Özdilek, "Bir forvet ve kaleci almayı düşünüyoruz. Ancak bunlar gelecek seneyle ilgili planlamalarımız. Bu alacağımız oyuncular seneye de bizde forma giymeli. Şartlar uygun olursa belki bünyemize bir forvet oyuncu katacağız. Ayrıca Spor Toto Süper Lig'de forma giyen bir kaleciyle de görüşmelerimiz sürüyor. Bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanacağını söyleyebilirim" dedi.