Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Orduspor deplasmanı dönüşü Trabzon Havalimanı'nda soruları yanıtladı. Kısıtlı kadroyla mücadele ettiklerini ifade eden Kutlu, "Sezon başından beri 17 futbolcusunu kaybetmiş bir takımız. Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray'ın teknik adamlarının 3 günde bir maç oynamaktan şikayet ettiği ortamda biz bu çocuklarla 3 günde bir maç oynuyoruz. Kaybettiğimiz oyuncuların sıkıntısını çekiyoruz. İkinci yarıya iyi başlamıştık. Kayıplarımız sonra sürdü. Turgut Doğan Şahin gibi futbolcularımızı kaybettik. Mücadelemizi sürdüreceğiz. Çocuklarımız elinden geleni yapıyorlar. Bundan 15 gün önce 3'üncü Lig'de mücadele ederken bugün Süper Lig'de mücadele etmeye çalışıyorlar. Gelişimlerini sürdüreceklerdir. Ama bu gelişimlerini sürdürmeleri Ankaragücü'nün Süper Lig'de kalmasına yetmeyecektir" diye konuştu.

"BELİRSİZLİK ORTAMINDAN ÇIKILMASI LAZIM"

Bu yıl ligin çok farklı geçtiğini ifade eden genç teknik adam, "Bu sene lig çok farklı geçiyor. Sezona sıkıntılı başlayan bir lig oldu. Şike davasının etkileri hala sürüyor. Çok çabuk bir şekilde karara bağlanması lazım. Uzadıkça herkesin kafası karışıyor. Biran önce bu belirsizlik ortamından çıkılması lazım" dedi.

ANKARGÜCÜ'NÜ TAŞIYAN OTOBÜSTE YANGIN ÇIKTI

Öte yandan Ordu dönüşü Ankaragücü takımını taşıyan otobüste yangın çıktığı öğrenildi. Bagajda çıkan yangının kısa sürede söndürüldüğü, takımın başka bir otobüsle havalimanına geldiği belirtildi. Konuyla ilgili soruyu yanıtlayan teknik direktör Hakan Kutlu, "Otobüsün bagajında bir yangın oldu otobüsü değiştirdik. Büyütülecek bir olay değil" diye konuştu.


EK(İA/Aİ)