Kadın Partisi Bursa İl Başkanlığı ve Tarkan Acar Mankenlik Ajansı işbirliğiyle Plaza 16 da düzenlenen 'Kadına Şiddete Hayır' defilesinde (cicişler)  Esra&Ceyda Ersoy  kardeşler, İpek Tanrıyar, Bu Tarz benim yarışmasından Tuğçe Ergisi ve Özlem Özden, Pınar Yılmaz,Yasemin Acar, Evgeniia Krivenko, Sevda Dalgıç, Sibel Kara, İpek Bayram, Olga Fabi, Yeşim Güven, Deniz Saraç ve Sevcihan Tunca gönüllü olarak podyuma çıktı

 

Sabah Saatlerinde İstanbul'dan Bursa'ya gelen Mankenler Bursa'nın tarihi Mekanlarını Citybus ile gezerek bol bol Fotoğraf çektiler, Tarihi bir Mekanda Bursa Kebabını yeme imkanları olan güzel mankenler Bursa'da olmaktan mutlu olduklarını belirttiler.

 

Gecce 1001 Gecce Moda Evi'nin ''Gecce'nin İncisi'' Kreasyonunun Defilesi ile başladı. Defilenin baş mankeni 2010 yılında Miss Fotomodel of Turkey yarışmasında 1.olan Esra - Ceyda Ersoy kardeşlerde Ceyda Ersoy oldu. Kadına şiddete hayır diyen Ceyda Ersoy siyah bir gelinlik giyerek göz doldurdu.

 

Esra Ersoy geçtiğimiz günlerde Denizli'de geçirdiği Trafik kazası sonrası burnu kırılmasına rağmen kadına olan şiddete son projesine destek vermek üzere verdiği sözü tutarak Bursa'ya gelerek Podyuma çıktı.



Bu tarz benim yarışmasından tanılınan Tuğçe Ergisi ve Özlem Özden birlikte ilk kez aynı podyumda kadına şiddete hayır demek üzere Bursa'da gönüllü olarak Podyuma birlikte yürüdüler.

Başarılı Manken İpek Tanrıyar ve güzel oyuncu Sevda Dalgıç kadının sesini duyurmak üzere Bursa'da Podyuma çıkarak destek verdi.